Sommar & Sol

DSC_0180

Nu är det väl sommar på riktigt?
Varmt är det här hemma och på kvällarna kan man fortfarande sitta ute på altan med linne och shorts på, underbart! Hästarna går på betet som vi ser från baksidan och hundarna njuter av mysiga skogspromenader och vilar i skuggan i hundgården.

Dagarna som vart har vi haft finbesök från släkten i Göteborg och varje gång blir jag så otroligt positivt överraskad av barnen som är så otroligt fina med djuren. När man frågar dom vad de vill hitta på så är det alltid; Hästen eller vara i skogen med hundarna.

Ja ni förstår, jag ÄLSKAR dessa ungar! Hur kan man inte göra det när man själv är förälskad i att umgås med sina fyrfotade. Jag blir minst sagt varm om hjärtat varje gång som jag träffar dessa barn. Självklart fick de rida på vår snälla Nisse, plockat lite blåbär i skogen, leka med valparna och vara ute på promenader på landsbygden. När det var som varmast åkte vi ner till badet och svalkade oss. Underbara dagar.

Nu har de precis lämnat oss och åkt vidare till nästa semesterstopp och vi här hemma ska ta och plocka fram månadens box från Djurpaketet.se, fixa lite inför söndagens tävling som kommer här på bloggen och knata över till stallet och börja skura boxväggar.. klippa gräset och dom där tomaterna på framsidan borde planteras om..

Ja ni hör, ingen vila, ingen ro. #Livet på landet
Vad gör ni en dag som denna?

DSC_0218

Annonser

3 thoughts on “Sommar & Sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s