Underbara lilla Cody

Nu har det vart lite tyst här i bloggen, vissa av er vet och för er andra så är det nog dags att skriva lite om vad som har hänt Cody, malamutevalpen.

Vi skulle ha hämtat hem Cody i lördags, klockan 11 men i fredags ringde Codys uppfödare Malamutepacklife, berättade att det var något med Codys öga och att hon måste åka in och kolla.. Vi satt stand by här vid telefon och för varje uppdatering vart man bara mer och mer orolig. Disktriktveterinärerna skickade Cody vidare till Ulltuna och väl där fick de vänta.. och vänta.. och vänta… Tillslut fick han vara kvar över natten och sista samtalet kring Cody var väl där runt halv 2 på natten.
På morgonen kollade nya veterinärer och tillslut fick uppfödaren tag på hennes veterinär som tog över hela fallet. Cody har haft extrem otur och skadat sitt ena öga under lek med sina syskon. Skadat ögat så illa så att han fick operera bort ögat under gårdagen. Men allt har gått bra, han har klarat sig och nu kan vi andas igen!

Underbara älskade lilla Cody, fan vad orättvist det är ibland!

Men han kommer inte lida av detta, han kommer ha ett normalt liv och må tipptopp fast han ”bara” har ett öga. Jag måste erkänna att detta gör honom ännu mer speciell, vår lilla kämpe! När han är trattfri och landat lite så kommer han äntligen komma hem till oss.

Vi längtar nu och jag är så tacksam över att allt gått bra, att han klarade narkosen, att han har världens bästa veterinär (och uppfödare) och att vi snart får träffa honom igen!

Annonser

3 thoughts on “Underbara lilla Cody

  1. Pingback: Djuren – En för en – Cody | Passout!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s