Tråkträning på schemat

I måndags var det dags igen, dags för lite ”Tråkträning” eller kom vi fram till att det var lyxträning? Det var dags för en timmas passivitet hos våra fina tränare Hundtränarna i Bromma. Hos dom stod ringträning på schemat och då passade vi på att åka dit för att bara vara.

Denna gång satte vi oss ute i lokalen, jag sippandes på en milkshake och Alta fann sig rätt fort trots alla hundar som sprang runt precis vid oss. Det svåraste enligt Alta är alla roliga människor, alla leenden, fina ord och godis som smygs bort till den ylande vargen. Allra bäst är tjejerna som har Hundtränarna och där kan det räcka med en liten blick så gick hennes proppellersvans igång. Dock måste jag erkänna att det är ett förjävla bra betyg, lyckan är total när hon kliver in i deras lokaler och får träffa tjejerna. ❤

Nu blir det några veckors paus innan vi åker tillbaka till tränarna för snart, vilken dag som helst är valparna beräknade! Men även om vi inte hänger hos Hundtränarna så har de massor med spännande kurser, deras utbud hittar ni HÄR.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s