Vill du hålla i en av Hundpromenaderna?

Snart är det dags för den årliga hundpromenaden! Promenaderna kommer hållas i hela Sverige och vi letar arrangörer för fullt via Hundar utan Hem. Förra året slog vi rekord och fick in 35 000 kr som gick till utsatta hundar via ex. veterinärvård till sjuka hundar, iår vill vi självklart slå den summan och få in ännu mer pengar till utsatta hundar!

Så hur går dessa promenader till? Vem som hellst får hålla i en promenad och alla som deltar i promenaden skänker minst 75 kr till hundar utan hem.

För hur enkelt är det inte, vi alla ska ut med våra vovvar så varför inte gå tillsammans och samtidigt gemensamt hjälpa fler utsatta hundar som behöver vår hjälp? 

KAN DU HJÄLPA TILL ATT ARRANGERA EN PROMENAD I DITT NÄROMRÅDE?
Hundpromenaden är en enkel och lättarrangerad aktivitet där du bidrar med ditt engagemang och några timmar av din tid. Du kommer få stöd från oss i form av informationsmaterial. Ju fler promenader som arrangeras desto fler hundar kan få hjälp från veterinärfonden.

Kontakta oss för att anmäla att du vill arrangera en promenad och för att få mer information: hundpromenaden @ hundarutanhem.se

Skärmklipp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s