Nu tar vi helg!

dsc_3145

Alta är bra bortskämd här hemma nu och sakta men säkert börjar vi hitta nya rutiner.
Varje morgon hoppar hon upp i sängen och myser med både mig och den lilla tvåbenta.
Lilleman skrattar högt och drar henne i mungiporna medans hon pussar på han.

Vi försöker hålla i rutinen att hon får vara i hundgården några timmar om dagen, hon älskar sin gård, springer ut till den och puttar upp grinden. Hon gillar verkligen att stå där ute och kika ut på hästarna, tugga på ett ben, hälsa på grannarna och sova en stund i snön men jag måste erkänna att det är tomt här inne när hon är där ute så hon får vara där men inte lika länge som förut och här inne mutar jag henne med goda ben, leksaker och massor med mys. Hittills har mutningen gått bra och i skrivande stund ligger hon och sover på mina fötter.

Idag är det äntligen fredag och denna helg är fullspäckad med hundträning, ridning och besök hos fina vänner. Med underbara vänner så får även Alta följa med på alla besök och inget är roligare än detta enligt henne, människor! Dom kan man inte bara pussa på utan bli klappad av, leka med eller bara kunna sitta i centrum och njuuuta av all uppmärksamhet.. Jag måste erkänna att jag gillar denna egenskap hos henne, hur så mycket kärlek kan rymmas i den där hunden är ibland oförståeligt men dock så fint!

Nej nu tar vi och checkar ut här hemma, tar lite helg och hoppas alla ni fina läsare där ute får en riktigt bra helg ni med! 🙂 ❤

dsc_3198

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s