Från två till en, iallafall för en stund

Jag trodde aldrig att vi ”bara” skulle ha en hund. Vi planerade ju för att ha fyra hundar.
Inte en. Men just nu är det en hund här hemma, en hund med ett hem fyllt med bäddar, leksaker, ben, godis… 200 kg hundmat från Priima Hundfoder i frysen, Utrustning från Baggen.se upp till tänderna.. På posten väntar ett paketet från Djurpaketet.se en stor och härlig ny bädd från Bia Bädd skall också hämtas ut… Och Jag tänker på vad vi är bortskämda med våra underbara samarbeten.  ❤  Våra hundar har allt de behöver och lite till. Så har det verkligen inte alltid varit och jag kommer ihåg tiden när jag vände på kronorna för att kunna köpa hem ben varje vecka, samlade rabattkuponger för att kunna ha råd med det ”bästa” fodret.. och nu sitter vi här och arbetar med flera företag, skriver om hund, pluggar till hundpsykolog. Har kontakt med erfarna rävar inom hund och tränar för otroligt bra tränare.

Vilken vändning vi haft under åren och vad bra lilla Brooklyn har haft det. 

Alta kommer bli bortskämd nu, under de månaderna som hon kommer vara själv innan valparna kommer i sommar så kommer hon få vältra sig i ben, godis och leksaker.
All tid kommer gå till henne och det kommer bli bra. Fram tills det är dags att öppna hemmet för två små fyrbenta så är det nog dags att samla ihop alla Brooklyns saker,
packa ner i lådor och plocka bort de gamla bäddarna. Många saker kommer användas igen men hennes halsband, det fina halsbandet med hennes namn på kommer få hänga vid Amys halsband. Just de där två halsbanden var bara deras och de håller jag hårt i.

Nej två vart tyvärr en och nu tar vi kommande månader och samlar ihop oss,
lägger all fokus på Alta och mot sommaren får vi dra igång hundgårdsbygget,
uppfostra två små valpar och komma igång med hundträningen på alla plan.
Det blir inte alltid som man tänkt sig men det konstiga med livet är att det tickar på,
livet fortsätter och även om man bara vill stanna tiden, typ sådär med våld för hur kan livet fortsätta när ens egna liv stannat och gått sönder(?!) Måste även jag inse att dagarna går och nya äventyr väntar runt hörnet.

dsc_1773

Annonser

2 thoughts on “Från två till en, iallafall för en stund

  1. Jo, tiden går ju oavsett. Fast som tur är får man ju ta det som det kommer, och måste man sitta ner och vara ledsen så får man ju! Men tur att du har Alta, kissarna och hästen, plus karl å barn hos dig! ❤

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s