När hundarna tar en tripp på byn…

Häromdagen åkte både jag och Chribbe iväg, jag sprang före å skratta å sa att ”sist ut får ta soporna!!” Kastade mig in i bilen å åkte skrattandes. Han gjorde väl ungefär desamma å åkte åt andra hållet..

Så jag åkte till Bålsta, strosade runt i affärerna och kom hem med kvällsmys, Fan jag ska ju vara sambo fri! Då får man svulla! Kom hem och öppnade ytterdörren.. Inga hundar?

Ropade lite ”Hallå, är ni hemma?!” Som att hundarna då skulle svara med ”ja vi glor på tv här uppe..”  Kommer ut i köket och ser hur dörren ut till tomten är helt öppen.. Panik! Det är beckmörkt ute och hundarna är alltså.. Vart?!

Jag får panik! Springer samtidigt som jag försöker få på mig ytterkläder, hitta koppel å halsband och i allt det här ringer telefonen ”heeej bruden vi har Alta här!” Inser då att det ”bara” är en hund kvar att hitta. Kastar upp ytterdörren och där står en upprörd Brookie! hela hon typ skrek ”SLÄPP IN MIG!” Så det gjorde jag och sen sprang jag över till grannen!

Och där låg en nöjd Alta och myste med en av våra fantastiska grannar.

Tydligen hade även Chribbe sprungit ut i vår roliga kvälls hetts och missat att stänga dörren, så hundarna tog ett varv på byn. Sprang in till grannen som satt på soffan och hejjade glatt på hundarna. 😂 I sådana här läget älskar jag våra grannar!

🌸 Sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s