Passivitetsträning Hund

Nu har vi äntligen fått hem barngrindarna som vi beställde!
Perfekt för inte bara barn utan djur. Med snart två hundar i hemmet kan det vara skönt att kunna dela av hemmet. Inte bara när man passivitetstränar hundarna utan också de gånger när andra djur och människor kommer över så kan det vara skönt att kunna röra på sig i hemmet utan att ha en fyrbent vid fötterna vid varje steg..

Det jag tycker är bra med just dessa grindar är att när man inte har ”grinden” uppe så tar det inte så mycket plats som en vanligt trä eller plastgrind gör och det får hemmet att bli lite mer ”stil rent”. Dessa grindar finns att köpa i diverse barnbutiker eller över nätet, kiddyguard barngrind. Finns som vita eller silvriga/gråa. Nu har de även börjat sänka priserna på just dessa grindar så de går att hitta under tusenlappen! 🙂
(Finns även rabattkuponger för den som vill få ner priset mer.)

Hur som, passivitetsträning med hund är något som jag verkligen förespråkar!
Att kunna ha en hund som är trygg i sig själv oavsett miljö och som inte blir stressad
så fort hunden bara ska sitta och vara med. Det är guld i vardagen.
För det ultimata är att ha en hund som kan vara med Överallt utan att skälla,
dra i kopplet och hoppa runt som en dåre. För att komma dit Krävs passivitetsträning vilket man måste hålla i kontuernerligt för att få en hund som klarar av att ”bara vara.”

Så idag fick Brookie vara med när vi i stallet hade den årliga mocka ur hagarna dag.. Hästar, människor, hundar, grillning och spring.. Hennes uppgift var endast att sitta på sin plats och vara. Kanon tillfället! Hon klarade sin uppgift och vi mockade klart hästens hage. Så nu ligger vi här, Brookie och jag helt slut i soffan.

Hon mentalt slut och jag fysiskt slut.
Dagens projekt avklarat med Bravur helt enkelt 🙂

IMG_1218

Annonser