Renovering och inredning

Något som jag verkligen brinner för råkar vara inredning, eller helt enkelt allt från renovering/inredning/tomt.. Ja.. allt fluffifluff runt om. Det är så coolt att kunna visualisera en bild över hur det ska se ut och sedan kunna skapa detta i ens hem.
Nackdelen med detta intresse är och kommer alltid vara kostnaderna.

Men här kommer lite tips från mig, Pyssla ihop själv, leta land och rike över internet, loppisar & begagnat så kan du komma åt det mesta för lite mindre pengar än om du går till de större butikerna. Det man också kan göra är att rusta upp de saker man redan har.
Slipa upp och släng på en ny färg så har du plötsligt en helt ny möbel.

Nu är iallafall vårt vardagsrum/matsalsdel äntligen färdigt, samma med hallen.

vardagsrummet renovering

I vardagsrums delen har vi slipat och spacklat igen sprickorna som var i väggen, på med ny färg och tryckt upp två väggdekaler som vi beställt från nätet. Upp med högtalarna på väggen och dekorerat med lite blommor samt ljus.

matsalsdel renovering

Andra väggen mot Matsalsbordet fick bli tre tavlor, planscher beställda från internet, ramarna köpta från Ikea (40kr styck) & slutligen hyllan från Rusta. Då vi har dåligt med förvaringsutrymmen får denna hylla bli vår vin/sprit hylla. Dekorerat med en fin grön skål från Vännen Erika och en liten blomma. 🙂

 

hallen renovering

Slutligen en liten del av vår hall. Nytt golv och nymålad trappa med mattor på stegen.
Den lilla byrån pimpades upp med nya knoppar. Beställde hem bilder på hundarna som jag klipp och klistrade in i en gammal ram. Upp med krokar på väggen så har Brookies halsband, koppel och selar var sitt hem och slipper hänga bland våra jackor.
Ena hundbädden får bo under trappen med lite leksaker i.
Man kan göra så lite för att få det precis som man vill ha.

Nu är det bara två rum kvar på under våningen som skall göras klart innan
vi sätter igång med övervåningen.. Bör dock tillägga att det är rätt skönt att man
råkar ha en sambo som är snickare, allt går lite smidigare då 🙂 ❤

Annonser